Hofke Van Thys

vr 13.03.20: update

Beste ouders,

Vanaf maandag 16 maart 2020 gaan alle scholen dicht. Er worden voorlopig geen lessen meer gegeven tot aan de paasvakantie.

In deze periode van sluiting vraagt men uw kind thuis te houden en zo verdere verspreiding van virus COVID-19 te voorkomen. Om ieders gezondheid te garanderen, is dit ook van ons uit een uitdrukkelijke vraag.

Voor kinderen die enkel door grootouders kunnen opgevangen worden of wiens ouders in de zorg- of veiligheidssector werken, voorziet de school noodopvang. Ook tweeverdieners waarvan beide ouders op het werk verwacht worden, kunnen hierop beroep doen.

Om grote achterstand te vermijden, kreeg uw kind de nodige werkboeken en blaadjes mee naar huis. Vanaf maandag 16u houden wij u op de hoogte van mogelijke taken en opdrachten via www.hofkevanthys.be

Sommige klasleerkrachten deden vandaag al opgave van taken en opdrachten.

Ook digitale taken kunnen vanaf dan opgegeven worden aan uw kind. Oefeningen vindt u op de gekende kanalen: www.scoodleplay.be en www.zwijsenthuis.be

De actie voor Kom op tegen Kanker werd ook stopgezet. Als u nog geld hebt, dan kunt u dat na de paasvakantie binnenbrengen. Geld ophalen mag niet meer.


Team Hofke Van Thys